Sponsringspolicy

En ökande trend bland bloggare är sponsring. Dvs ett företag ger bort gratisprodukter i gengäld mot att en bloggare skriver och rekommenderar produkten/företaget. Vi informerar här om vår policy i dessa ärenden.

Grundprincipen är att vi inte köper rekommendationer (sk endorsements) från privatpersoner, då vi tycker att det ger en felaktig bild.
Vi strävar efter att hålla så låga priser och ge en så bra service som möjligt till alla våra kunder. Om en kund till oss rekommenderar oss på sin blogg eller i andra sammanhang så är det fantastiskt roligt, och ger då också en sann bild. De är verkligen nöjda med oss, de har inte blivit betalda för att säga det.
 
Då vi syns i media är det antingen i form av ren PR (publicitet i olika sammanhang, då media frivilligt skriver om oss), köpt annonsplats (då vi själva står som avsändare av budskapet) eller reportage/artiklar som vi fått i uppdrag att göra.
Tävlingar, lotterier arrangeras i huvudsak på vår egen blogg (Kakprat) eller i samband med andra företag eller media. (inte på andra privatbloggar).